Χώρος εργασίας & ομάδα
Επαναταξινομημένες ρυθμίσεις σε ομάδες με αναζήτηση και μέγεθος κειμένου ανά συσκευή
Κάθε σελίδα Ρυθμίσεων ακολουθεί πλέον μία διάταξη με ομαδοποιημένη πλοήγηση και αναζήτηση, και το τηλέφωνό σας και ο υπολογιστής σας θυμούνται το δικό τους μέγεθος κειμένου.

Μία διάταξη για κάθε σελίδα Ρυθμίσεων
Οι ρυθμίσεις ομαδοποιούνται πλέον σε Εσείς, Χώρος εργασίας, Πωλήσεις, Λειτουργίες, Κανάλια, AI και Δεδομένα, έτσι κάθε σελίδα έχει μια προβλέψιμη θέση. Ένα πλαίσιο αναζήτησης στο επάνω μέρος μεταβαίνει απευθείας σε οποιαδήποτε ρύθμιση.
Οι σελίδες ακολουθούν την ίδια διάταξη παντού. Αν φύγετε από μια σελίδα με μη αποθηκευμένες αλλαγές, η εφαρμογή ρωτάει πριν τις απορρίψει, ώστε μια ημιτελής επεξεργασία να μην χαθεί κατά λάθος.
- Ομάδες: Εσείς, Workspace, Πωλήσεις, Λειτουργίες, Κανάλια, AI, Δεδομένα
- Αναζήτηση σε όλες τις ρυθμίσεις

- Πού θα το βρείτε
- Ρυθμίσεις στην πλαϊνή μπάρα
- Προγράμματα
- Κάθε πρόγραμμα
- Μάθετε περισσότερα
- Θέματα και επωνυμίαΡυθμίστε την επιχείρησή σας
Το μέγεθος κειμένου απομνημονεύεται ξεχωριστά σε τηλέφωνα και μεγαλύτερες οθόνες
Τα τηλέφωνα διατηρούν πλέον το δικό τους μέγεθος κειμένου, ορίζεται στο 125% από προεπιλογή, ενώ τα tablet και οι υπολογιστές διατηρούν το δικό τους στο 100%. Η αλλαγή του μεγέθους σε έναν τύπο οθόνης δεν αλλάζει πλέον τον άλλο.
Η ρύθμιση μεγέθους κειμένου επεξεργάζεται πάντα το μέγεθος για την οθόνη στην οποία βρίσκεστε, ώστε να μπορείτε να διαβάζετε άνετα στο τηλέφωνό σας χωρίς να κάνετε τη διάταξη της επιφάνειας εργασίας σας μεγαλύτερη από ό,τι θέλετε.
- Πού θα το βρείτε
- Ρυθμίσεις
- Εσείς
- Εμφάνιση
- Προγράμματα
- Κάθε πρόγραμμα
- Μάθετε περισσότερα
- Θέματα και επωνυμία
Έτοιμοι όποτε είστε
Δείτε πού ταιριάζει το Workspace369 στη ροή εργασίας σας με τους πελάτες.
Ξεκινήστε με τις ενότητες που χρειάζεστε σήμερα, στη συνέχεια ενεργοποιήστε το AI, τους αυτοματισμούς, τη λογιστική, τα αποθέματα, τα αιτήματα και τις αναφορές καθώς η λειτουργία αναπτύσσεται.
Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Απαιτείται κάρτα. Μετά τη δοκιμή: από 29 $/μήνα. Ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα μέχρι να ακυρώσετε. Ακυρώστε οποιαδήποτε στιγμή στις Ρυθμίσεις → Χρεώσεις.
