Arbetsyta & teamFakturering och betalningar
Låsta funktioner visar nu vad de gör, och osparat arbete är lättare att återställa
Låsta funktioner visar nu en förhandsgranskning och planen som inkluderar dem, planbegränsningar visar din faktiska användning och nästa plan, och osparat arbete är lättare att återställa.

Varje låst funktion förklarar sig själv innan du uppgraderar
Tryck på ett planlås var som helst i Workspace369 och en dialogruta Lås upp öppnas för den funktionen. En kort animerad förhandsgranskning visar den verkliga funktionen i arbete, några punkter säger vad den gör, och planen som inkluderar den visas med sitt pris, faktureras årligen eller månadsvis. Uppgradera öppnar dina planer med den planen föreslagen, och Jämför planer visar dem alla.
Det täcker låsta funktioner i hela appen, såsom inkorgsregler, SMS-automatisering, avbetalningar, lager, trattar och teamhantering. Enterprise-funktioner visar planen utan pris. På en fakturas flik Betalning säger låset nu vad det låser upp: avbetalningar, på Specialist.
- En kort förhandsgranskning av den verkliga funktionen
- Planen som inkluderar den, med dess pris
- Uppgradera öppnar dina planer med den planen föreslagen

- Var du hittar den
- Alla funktioner med en planlåsning
- tryck på låset eller Se hur det fungerar
- Planer
- Varje plan
- Läs mer
- PriserOnlinebetalningar
Låsta rapporter och åtgärder anger nu vilken plan som har dem
Platser som tidigare gömde ett låst alternativ eller inte gjorde något visar det nu med sin plan. Finansiella rapporter listar de extra rapporterna under Fler rapporter på Commander, var och en med ett lås.
Skapa utgift i delningsmenyn och uppgiften Tidsrad visar deras plan, och PRO-chipet plus Team-medlemmar och Bokning i Inställningar öppnar samma Upplåsningsdialog som andra låsta funktioner.
- Fler rapporter om Commander, listad med lås
- Låsta åtgärder visar planen som inkluderar dem
- Varje lås öppnar dialogrutan Lås upp

- Var du hittar den
- Bokföring
- Finansiella rapporter, delningsmenyn, en uppgifts tidsrad och Inställningar
- Teammedlemmar eller Bokning
- Planer
- Varje plan
Att nå en planbegränsning visar din användning och nästa steg
När du når en gräns på din plan, förklarar en dialog nu det istället för ett kort felmeddelande eller en knapp som inte gör något. Den täcker teamplatser, telefonnummer, fullständig fillagring, en fil för stor för det kvarvarande utrymmet, AI-importer över din plans gräns och att användningen tar slut.
Dialogrutan visar din faktiska användning, som 1 av 1 plats använd eller 5 GB av 5 GB använd, sedan nästa plan som höjer gränsen med vad den inkluderar och dess pris. Där du kan lägga till en enskild plats eller begära fler telefonnummer, kommer det alternativet först. Uppgradera öppnar dina planer med den planen föreslagen.
- Din faktiska användning, visad som en mätare
- Nästa plan som höjer gränsen
- Lägg till en plats eller begär nummer där du kan

- Var du hittar den
- Visas när du når en gräns, till exempel när du bjuder in en teammedlem, lägger till ett telefonnummer eller laddar upp en fil
- Planer
- Varje plan
Osparade ändringar förblir tysta tills de behöver dig
När en redigerare sparar dina ändringar på den här enheten, säger en liten rad under titeln Osparade ändringar, Säkerhetskopierad på den här enheten. Ett fullständigt meddelande visas bara när det finns något att göra: ändringar hittade från tidigare som du kan återställa eller hoppa över, en nyare version sparad någon annanstans, eller en säkerhetskopia som misslyckades. I de två sista fallen kan du med en knapp Kopiera säkerhetskopia behålla ditt arbete innan du lämnar.
Detta fungerar i fakturor, ändringsorder, kunskapsbasen och e-postmallar. Förslag och anteckningar varnar dig också och låter dig kopiera en säkerhetskopia när ditt arbete kräver uppmärksamhet.

- Var du hittar den
- Fakturor, Ändringsorder, Kunskapsbas och E-postmallar
- redigeraren, under titeln
- Planer
- Varje plan
Se var Workspace369 passar in i ditt klientarbetesflöde.
Börja med de moduler du behöver idag, aktivera sedan AI, automatiseringar, redovisning, lager, förfrågningar och rapportering när verksamheten växer.
14-dagars gratis provperiod. Kort krävs. Efter provperioden: från 29 USD/månad. Förnyas automatiskt varje månad tills du avbryter. Avbryt när som helst i Inställningar → Fakturering.
