Przestrzeń robocza i zespół
Nowy ekran główny jest teraz domyślny w sieci
W sieci wszyscy teraz otwierają nowy ekran główny: co jest zaległe, co wymaga Twojej uwagi i dzisiejszy plan w jednym miejscu. Wróć do klasycznego ekranu głównego w dowolnym momencie.

Nowy ekran główny otwiera się dla wszystkich
Nowy ekran główny jest teraz domyślny dla wszystkich, w tym dla osób, które już korzystały z klasycznego ekranu głównego. Umieszcza zaległe, oczekujące i do podpisania liczby na górze, z paskiem Zastosuj dla AutoPilot, listą rzeczy wymagających uwagi i dzisiejszym planem poniżej.
Nadal możesz korzystać z klasycznego ekranu głównego: otwórz Ustawienia → Wygląd, znajdź Ekran główny i wybierz Klasyczny ekran główny. Ten sam przełącznik znajduje się w menu Dostosuj ekran główny, a Twój wybór synchronizuje się na wszystkich Twoich urządzeniach. Jest już dostępny online, a aplikacje na iPhone'a i Androida otrzymają go wraz z kolejną aktualizacją.
- Nowy ekran główny jest domyślny w sieci
- Istniejący członkowie też to otrzymują
- Wróć do klasycznego ekranu głównego w Ustawienia → Wygląd lub w menu Dostosuj
- W aplikacjach na iPhone'a i Androida wraz z ich kolejną aktualizacją

- Gdzie to znaleźć
- Ekran główny; przełączaj się między Nowym ekranem głównym a Klasycznym ekranem głównym w Ustawieniach
- Wygląd
- Ekran główny lub w menu Dostosuj ekran główny
- Plany
- Każdy plan
- Dowiedz się więcej
- Pulpity nawigacyjne i raportyCzat AI
Szybkie odpowiedzi
- Czy nowy ekran główny jest dostępny we wszystkich planach Workspace369?
- Tak. Nowy ekran główny jest domyślny dla wszystkich w sieci, niezależnie od planu.
- Czy mogę wrócić do klasycznego ekranu głównego?
- Tak. Otwórz Ustawienia → Wygląd i w sekcji Ekran główny wybierz Klasyczny ekran główny. Możesz również przełączyć się z menu Dostosuj na ekranie głównym. Twój wybór synchronizuje się na wszystkich urządzeniach.
- Już korzystałem z klasycznego ekranu głównego. Czy zobaczę nowy?
- Tak. W sieci nowy ekran główny jest teraz domyślny dla wszystkich, w tym dla osób, które już korzystały z klasycznego ekranu głównego. Możesz wrócić do poprzedniego w Ustawienia → Wygląd. Aplikacje mobilne otrzymają go wraz z kolejną aktualizacją.
- Co pokazuje nowy ekran główny?
- Zaległe, oczekujące i do podpisania liczby na górze, pasek Zastosuj dla AutoPilot, lista rzeczy wymagających uwagi i dzisiejszy plan.
- Kiedy aplikacje na iPhone'a i Androida otrzymają nowy ekran główny?
- Jest już dostępny online. Aplikacje na iPhone'a i Androida otrzymają go wraz z kolejną aktualizacją.
Nowy ekran główny jest teraz domyślny w sieci, w Twojej własnej przestrzeni roboczej
Rozpocznij bezpłatny okres próbny, a następnie znajdź go w sekcji Ekran główny; przełączaj się między Nowym ekranem głównym a Klasycznym ekranem głównym w Ustawieniach.
14-dniowy bezpłatny okres próbny. Wymagana karta. Po okresie próbnym: od 29 USD miesięcznie. Odnawia się automatycznie co miesiąc, dopóki nie anulujesz. Anuluj w dowolnym momencie w Ustawienia → Płatności.
Konfiguracja teraz tworzy Twoją stronę rezerwacji i rozpoczyna Twoją pierwszą propozycję z Twoich usług
Automatycznie proś o opinie od klientów i importuj z pięciu dodatkowych narzędzi
Zablokowane funkcje pokazują teraz, co robią, a niezapisane prace są łatwiejsze do odzyskania