Videoguide 23 av 24

Så bjuder du in ditt team till Workspace369

För att bjuda in ditt team till Workspace369 öppnar du Inställningar och sedan Team och platser, där du ser alla som kan logga in i din arbetsyta, med deras roll och vad de kan se. En anpassad roll kan dölja kunder och fakturor för någon: i videon kan Diego inte se kunder eller fakturor. För att lägga till någon klickar du på Bjud in personer, skriver e-postadressen och väljer en roll: Administratör, Chef, Medlem eller Läsare. Välj sedan vilka kunder personen kan se och om den kan se dina priser och fakturor, och klicka på Skicka inbjudan. Inbjudan går ut efter sju dagar, och vi påminner personen en gång. Om du vill byta någons roll senare klickar du på den och väljer en annan.

Det här lär du dig

  • Var du hittar Team och platser, i Inställningar, och hur sidan listar alla som kan logga in i din arbetsyta, med deras roll och vad de kan se
  • Hur en anpassad roll kan dölja kunder och fakturor för någon, som för Diego i videon
  • Så bjuder du in någon: klicka på Bjud in personer, skriv e-postadressen och välj sedan en roll: Administratör, Chef, Medlem eller Läsare
  • Så väljer du vilka kunder personen kan se och om den kan se dina priser och fakturor
  • Vad som händer när du klickar på Skicka inbjudan: inbjudan går ut efter sju dagar, och vi påminner personen en gång
  • Så byter du någons roll senare: klicka på den och välj en annan

Vanliga frågor

Vanliga frågor

Var ser jag mitt team i Workspace369?

Öppna Inställningar och sedan Team och platser. Där listas alla som kan logga in i din arbetsyta, med deras roll, vad de kan se och när de senast var aktiva.

Hur bjuder jag in någon till min arbetsyta?

Klicka på Bjud in personer, skriv personens e-postadress och välj sedan en roll: Administratör, Chef, Medlem eller Läsare. Välj vilka kunder personen kan se och om den kan se dina priser och fakturor. Klicka sedan på Skicka inbjudan. Inbjudan går ut efter sju dagar, och vi påminner personen en gång.

Vad kan varje roll göra?

Administratör kan göra allt, även hantera faktureringen, teamet och inställningarna. Chef sköter kunder, projekt, fakturor och kalendern, men inte faktureringen eller teamet. Medlem arbetar med sina kunder, uppgifter och sin kalender och ser bara priser om du tillåter det. Läsare kan titta men inte ändra något.

Kan jag dölja kunder eller fakturor för någon?

Ja. När du bjuder in någon väljer du vilka kunder personen kan se: Alla kunder eller bara Utvalda. Välj sedan om den kan se dina priser och fakturor: Dolda, Visa eller Redigera. I videon har Diego en anpassad roll, så han kan inte se kunder eller fakturor.

Hur byter jag någons roll?

I Team och platser klickar du på personens roll och väljer en annan: Administratör, Chef, Medlem eller Läsare.

Fullständig transkription

Välkommen tillbaka. I den här videon bjuder vi in ditt team och väljer vad varje person kan se och göra.

Öppna Inställningar. Gå sedan till Team och platser. Här ser du alla som kan logga in i din arbetsyta, med deras roll och vad de kan se. Diego har en anpassad roll, så han kan inte se kunder eller fakturor.

För att lägga till någon klickar du på Bjud in personer. Skriv personens e-postadress och välj sedan en roll: Administratör, Chef, Medlem eller Läsare. Välj vilka kunder personen kan se och om den kan se dina priser och fakturor. Klicka sedan på Skicka inbjudan. Inbjudan går ut efter sju dagar, och vi påminner personen en gång.

Om du vill byta någons roll senare klickar du på den och väljer en annan. Och det var ditt team. I nästa video tittar vi på din kundportal.

Klar när du är redo

Se var Workspace369 passar in i ditt klientarbetesflöde.

Börja med de moduler du behöver idag, aktivera sedan AI, automatiseringar, redovisning, lager, förfrågningar och rapportering när verksamheten växer.

14-dagars gratis provperiod. Kort krävs. Efter provperioden: från 29 USD/månad. Förnyas automatiskt varje månad tills du avbryter. Avbryt när som helst i Inställningar → Fakturering.