Her dosya ait olduğu işin yanında
Her dosyayı müşterisine, projesine, faturasına veya görevine bağlayın, bağlantıyla paylaşın ve eski sürümlerini geri yükleyin.
14 günlük ücretsiz deneme. Kart gereklidir. Denemeden sonra: ayda 29 ABD dolarından başlayan fiyatlarla. İptal edene kadar her ay otomatik olarak yenilenir. Ayarlar → Faturalandırma bölümünden istediğiniz zaman iptal edin.
2 dakika: e-posta, cep telefonu numarası (yalnızca ABD/Kanada için kod), kart. 14 gün boyunca 0 TL.
- 01
- Birden fazla müşteriye, projeye, faturaya veya göreve bir dosya bağlayın.
- 02
- Görüntülenebilen veya indirilebilen veya şifre gerektiren bağlantıları paylaşın.
- 03
- Sürüm geçmişi ve Son silinenler, her planda.
Müşteri belge yönetimi yazılımı nedir?
Müşteri belge yönetimi yazılımı, dosyaları ilgisiz bir klasör ağacı yerine destekledikleri müşteriler ve işler etrafında düzenler. Workspace369'da Dosyalar, yüklenen her şeyi klasörlerde tutar, her dosyayı ait olduğu müşterilere, projelere, faturalara ve görevlere bağlar, geri yükleyebileceğiniz önceki sürümleri saklar ve çalışma alanı dışındaki kişilerle parola gerektirebilen bağlantılar aracılığıyla dosyaları paylaşır ve Specialist ve üst sürümlerde süresi dolabilir.
Workspace369 Ürün Ekibi tarafından 21 Ekim 2026 tarihinde incelenmiştir. Kullanılabilirlik plana, bölgeye ve çalışma alanı yapılandırmasına göre değişiklik gösterebilir.
Workspace369 belgelerini okuyunBulun, paylaşın, eski sürümü geri alın.
Ekibinizin yüklediği her şey tek bir yerde bulunur, böylece kimse en son sürümün nerede olduğunu sormak zorunda kalmaz.
- 01
Her dosyanın yanında işi olan klasörler
Klasörleri liste veya ızgara olarak göz atın ve türe, boyuta, tarihe veya kimin yüklediğine göre filtreleyin. Bağlantılı sütunu, her dosyanın ait olduğu kaydı gösterir.
- Bir dosyayı yıldızlayarak tek tıklamayla erişilebilir tutun
- Dosyaları etiketle ve etikete göre filtrele
- Bir seçimi .zip olarak indir
- 02
Ekibinizle veya bir bağlantıyla paylaşın
Bir ekip arkadaşına bir dosyayı görüntüleme veya düzenleme izni verin. Çalışma alanı dışındaki kişiler için görüntüleyebileceği veya indirebileceği, isterseniz şifreli bir bağlantı oluşturun. Specialist ve üst planlarda bağlantılar da süresi dolabilir.
- 03
Daha önceki bir sürüme geri dönün
Yeni bir kopya yükleyin ve eskisi Sürüm geçmişinde saklanır. Önceki herhangi bir sürümü önizleyin, indirin veya geri yükleyin.
İhtiyacınız olan dosyalar, zaten sıralanmış.
Dört görünüm kendini doldurur: en son ne yüklendi, neyi yıldızladınız, bir bağlantıyla kiminle paylaştınız ve neyi sildiniz.
- Dosyaları ve klasörleri ada göre ara
- En yenileri önce, ada veya boyuta göre sırala
- Silinen dosyalar geri yüklendiğinde bağlantılarını korur
- Brief.pdfNorthwindPDFsOct 20
- Logo.pngRebrandImagesOct 17
- Kickoff.docxRebrandDocumentsOct 3
Örnek veriler. Neler içerdiğini görmek için bir görünüm seçin.
İhtiyaç duyan her kayda bağlı tek kopya.
Bağlantı Kur... seçeneğini seçin ve kaydı seçin. Dosya bir kez Dosyalar'da kalır ve bağlandığı her müşteri, proje, fatura veya görevde görünür ve taşımadan bağlantısını kaldırabilirsiniz.
- MüşterilerÖzetler ve marka varlıkları
- ProjelerVarlıklar ve teslimatlar
- FaturalarFaturalandırdıklarınızın yedeği
- GörevlerGörevin ilgili olduğu dosya
- İmzalanmış sözleşmelerİmzalandıktan sonra salt okunur olarak tutulur
- Bağlantıları paylaşÇalışma alanı dışındaki kişiler için
Her planda dosyalar, bağlantılar ve sürümler.
Klasörler, sürüm geçmişi ve paylaşım bağlantıları her planda, Cadet dahil, gelir. Süresi dolan bağlantılar ve dosya erişim denetim günlüğü Uzman (Specialist) seviyesinden başlar.
Planları karşılaştır- Dosya yönetimiHer plan
- Dosya sürümlemeHer plan
- Dosya paylaşım bağlantılarıHer plan
- Paylaşım bağlantısı son kullanma tarihiSpecialist ve üstü
- Dosya erişim denetim günlüğüSpecialist ve üstü
Mevcut plan karşılaştırmasından okuyun.
Depolama ve Dosyalar soruları
Workspace369, depozito ve ödeme planlarını destekleyebilir mi?
Evet. Dosyalar klasörlerde tutulur ve her dosya müşterilere, projelere, faturalara ve görevlere bağlanabilir. Bir dosya birden çok kayda bağlanabilir ve Bağlantılı sütunu nereye ait olduğunu gösterir.
Bir dosyayı ekibim dışındaki biriyle paylaşabilir miyim?
Evet. Adresi olan herkesin açabileceği bir bağlantı oluşturun, yalnızca görüntülemeye mi yoksa indirmeye de mi izin verileceğini seçin ve isterseniz şifre gerektirin. Specialist ve üst paketlerde bağlantılar bir gün, bir hafta, 30 veya 90 gün sonra sona erebilir.
Workspace369 bir dosyanın önceki sürümlerini saklar mı?
Evet. Yeni bir kopya yüklemek, eski kopyayı Sürüm geçmişinde tutar; burada önizleyebilir, indirebilir veya geri yükleyebilirsiniz.
Bir dosyayı sildiğimde ne olur?
Klasörüyle birlikte bağlantıları da geri yüklenebilen Yakın zamanda silinenler'e gider.
Hangi planlar Dosyaları içeriyor?
Dosya yönetimi, müşteriler ve projelerdeki ekler, sürüm geçmişi ve paylaşım bağlantıları her planda, Cadet ($29/ay) ile başlar; paylaşım bağlantısı son kullanma tarihi Specialist ($149/ay) ile başlar. Her planla birlikte gelen depolama alanı, fiyatlandırma sayfasındaki plan karşılaştırmasında listelenir.
Son güncellemeler
Tüm sürüm notları- Kilitli özellikler artık ne yaptıklarını gösteriyor ve kaydedilmemiş çalışmaların kurtarılması daha kolay.Kilitli özellikler artık onları içeren planı ve önizlemeyi gösterir, plan sınırları gerçek kullanımınızı ve bir sonraki planı gösterir ve kaydedilmemiş çalışma kurtarmayı kolaylaştırır.
- Daha hızlı günlük işler için yeniden oluşturulan görevler, zaman takibi ve dosyalarSaniyeler içinde görevler oluşturun ve panoda sürükleyin, onaylarla haftalık bir zaman çizelgesi doldurun ve yinelenenleri işleyen bir kuyruk aracılığıyla dosya yükleyin.
- Haziran 2026: ayrıntılı ekip erişimi, makbuz tarama ve belgeler gibi çalışan notlarEkip arkadaşlarını kendi müşterileriyle sınırlayın, takip edilen süreyi tek adımda faturalandırın, makbuzları giderlere tarayın ve zengin metin, paylaşım ve yapay zeka ile notlar yazın.
Tek bir müşteri klasörü yükleyin ve işe bağlayın.
Ücretsiz başlayın ve bu iş akışını çalışma alanınızın geri kalanına getirin.
14 günlük ücretsiz deneme. Kart gereklidir. Denemeden sonra: ayda 29 ABD dolarından başlayan fiyatlarla. İptal edene kadar her ay otomatik olarak yenilenir. Ayarlar → Faturalandırma bölümünden istediğiniz zaman iptal edin.
14 gün ücretsiz · kart gerekli · sonra ayda 29 ABD doları · istediğiniz zaman iptal edin