Ημερολόγιο & κρατήσειςΧρεώσεις & πληρωμέςΡοές Εργασίας
Σύνδεσμοι κρατήσεων μίας χρήσης, φιλοδωρήματα στο ταμείο τιμολογίων και ροές εργασίας έργων
Στείλτε έναν σύνδεσμο κράτησης που λειτουργεί μία φορά, διατηρήστε ελεύθερο χρόνο πριν από κάθε κράτηση, επιτρέψτε στους πελάτες να προσθέσουν φιλοδώρημα όταν πληρώνουν ένα τιμολόγιο και ξεκινήστε ροές εργασίας όταν ολοκληρωθεί ένα έργο.

Σύνδεσμοι κρατήσεων που λειτουργούν μία φορά
Η επιλογή "Κοινή χρήση & ενσωμάτωση" σε μια σελίδα κράτησης έχει μια νέα επιλογή, "Σύνδεσμοι μίας χρήσης". Πληκτρολογήστε για ποιον είναι ο σύνδεσμος αν θέλετε, για παράδειγμα το όνομα ενός πελάτη, στη συνέχεια δημιουργήστε τον και αντιγράψτε τον. Κάθε σύνδεσμος κάνει κράτηση ενός ραντεβού και μετά σταματά να λειτουργεί, και ένας σύνδεσμος που κανείς δεν χρησιμοποιεί λήγει μετά από 30 ημέρες. Για ασφάλεια, ο σύνδεσμος εμφανίζεται μόνο μία φορά, οπότε αντιγράψτε τον αμέσως. Αν τον χάσετε, ακυρώστε τον και δημιουργήστε έναν άλλο.
Η λίστα "Σύνδεσμοι για αυτήν τη σελίδα" εμφανίζει κάθε σύνδεσμο ως "Αχρησιμοποίητος" με την ημερομηνία λήξης του, "Χρησιμοποιημένος" με την ημερομηνία, "Έληξε" ή "Ακυρώθηκε". Μπορείτε να ακυρώσετε έναν αχρησιμοποίητο σύνδεσμο και αυτός σταματά να λειτουργεί αμέσως. Εάν μια κράτηση που έγινε με έναν σύνδεσμο δεν πληρωθεί ποτέ, για παράδειγμα ο πελάτης εγκαταλείπει το ταμείο, ο σύνδεσμος λειτουργεί ξανά, ενώ μια πληρωμένη, απορριφθείσα ή ακυρωμένη κράτηση τον διατηρεί ως χρησιμοποιημένο.
Για να διατηρήσετε μια σελίδα ιδιωτική, ενεργοποιήστε την επιλογή Μόνο κρατήσεις μέσω συνδέσμων μίας χρήσης στις ρυθμίσεις Δημοσίευσης της σελίδας. Η σελίδα και οι ενσωματώσεις της στη συνέχεια δέχονται κρατήσεις μόνο από έναν σύνδεσμο μίας χρήσης που δημιουργείτε, οποιοσδήποτε άλλος βλέπει ότι ο σύνδεσμος κράτησης δεν είναι πλέον διαθέσιμος και η σελίδα δεν περιλαμβάνεται στα αποτελέσματα αναζήτησης. Μόνο ο κάτοχος του χώρου εργασίας και οι διαχειριστές μπορούν να δημιουργούν και να ανακαλούν συνδέσμους μίας χρήσης. Οι σελίδες κρατήσεων δέχονται κρατήσεις στα πλάνα Specialist, Commander και Enterprise. Είναι διαθέσιμο τώρα στην εφαρμογή web και θα έρθει στις εφαρμογές iPhone και Android με την επόμενη ενημέρωσή τους.
- Κάθε σύνδεσμος κάνει κράτηση μία φορά, μετά σταματά να λειτουργεί
- Οι αχρησιμοποίητοι σύνδεσμοι λήγουν μετά από 30 ημέρες
- Ακυρώστε έναν αχρησιμοποίητο σύνδεσμο οποιαδήποτε στιγμή
- Προαιρετικό: μια σελίδα που κάνει κρατήσεις μόνο μέσω συνδέσμων μίας χρήσης

- Πού θα το βρείτε
- Ρυθμίσεις
- Σελίδες κρατήσεων
- άνοιγμα μιας σελίδας
- Κοινή χρήση & ενσωμάτωση
- Σύνδεσμοι μίας χρήσης
- Προγράμματα
- Specialist και άνω
- Μάθετε περισσότερα
- Online κρατήσειςΗμερολόγιο και κρατήσεις
Χρόνος αναμονής πριν από κάθε κράτηση και υπενθυμίσεις που επιλέγετε ως "chips"
Οι κανόνες κράτησης μιας σελίδας κράτησης έχουν πλέον την επιλογή "Χρόνος αναμονής πριν από κάθε κράτηση", πάνω από τον χρόνο αναμονής μετά. Διατηρεί ελεύθερο χρόνο πριν από κάθε ραντεβού που γίνεται κράτηση σε αυτήν τη σελίδα: κανένα, 5, 10, 15, 30 ή 60 λεπτά. Αφήστε το στην προεπιλογή υπηρεσίας και κάθε υπηρεσία διατηρεί τον δικό της χρόνο αναμονής πριν.
Στις ρυθμίσεις κράτησης μιας υπηρεσίας, οι Υπενθυμίσεις είναι πλέον ετικέτες αντί για λίστα λεπτών: 7 ημέρες, 2 ημέρες, 1 ημέρα, 3 ώρες, 1 ώρα, 30 λεπτά και 15 λεπτά. Επιλέξτε μία ή περισσότερες, ή πατήστε Άλλο για να προσθέσετε τις δικές σας σε λεπτά, ώρες ή ημέρες, έως και 7 ημέρες. Μια υπηρεσία διατηρεί πάντα τουλάχιστον μία υπενθύμιση. Και οι δύο είναι πλέον στην web εφαρμογή και θα έρθουν στις εφαρμογές iPhone και Android με την επόμενη ενημέρωσή τους.
- Χρόνος αναμονής πριν: κανένα, 5, 10, 15, 30 ή 60 λεπτά
- Chips υπενθύμισης από 15 λεπτά έως 7 ημέρες
- Η δική σας υπενθύμιση με Άλλο

- Πού θα το βρείτε
- Ρυθμίσεις
- Σελίδες κρατήσεων
- άνοιγμα μιας σελίδας
- Κανόνες κράτησης
- Χρόνος αναμονής πριν από κάθε κράτηση
- Προγράμματα
- Specialist και άνω
- Μάθετε περισσότερα
- Online κρατήσειςΗμερολόγιο και κρατήσεις
Επιτρέψτε στους πελάτες να προσθέσουν φιλοδώρημα όταν πληρώνουν ένα τιμολόγιο
Οι πελάτες μπορούν πλέον να προσθέσουν φιλοδώρημα όταν πληρώνουν ένα τιμολόγιο online. Ενεργοποιήστε τις "Υποδείξεις στο ταμείο" στην ενότητα "Τιμολόγια" στις "Ρυθμίσεις → Online πληρωμές → Μέθοδοι πληρωμής". Παραμένει απενεργοποιημένο μέχρι να το κάνετε εσείς. Το "Ποσά φιλοδωρημάτων" ορίζει τα τρία κουμπιά φιλοδωρημάτων σας, καθένα ως ολόκληρο ποσοστό από 1 έως 100 (10, 15 και 20% για αρχή), αν είναι ποσοστό της αξίας πριν από φόρους ή του συνόλου με φόρους, και αν οι πελάτες μπορούν να εισάγουν το δικό τους ποσό.
Όταν ο πελάτης πληρώσει ολόκληρο το υπόλοιπο στη σελίδα τιμολογίου, βλέπει Προσθήκη φιλοδωρήματος: τα τρία κουμπιά σας, καθένα με το ποσό του, Προσαρμοσμένο όταν επιτρέπετε στους πελάτες να εισάγουν το δικό τους ποσό, και Χωρίς φιλοδώρημα. Το Χωρίς φιλοδώρημα επιλέγεται αρχικά. Η περίληψη πληρωμής προσθέτει το φιλοδώρημα ως δική της γραμμή και δείχνει το νέο συνολικό οφειλόμενο ποσό. Τα φιλοδωρήματα δεν προσφέρονται σε μερική πληρωμή.
Το σύνολο του τιμολογίου και η απόδειξη παραμένουν ίδια. Στα πλάνα με Λογιστική (Specialist και άνω), η φιλοδώρηση καταγράφεται ως δικό της εισόδημα Φιλοδωρημάτων. Όταν επιστρέφετε μια πληρωμή με κάρτα που περιλάμβανε φιλοδώρημα, ο διάλογος επιστροφής δείχνει το φιλοδώρημα και πόσο μπορείτε να επιστρέψετε διατηρώντας το. Οι ρυθμίσεις φιλοδωρημάτων βρίσκονται τώρα στην web εφαρμογή και θα έρθουν στις εφαρμογές iPhone και Android με την επόμενη ενημέρωσή τους.
- Ανενεργό μέχρι να το ενεργοποιήσετε
- Τρία κουμπιά φιλοδωρήματος, το δικό σας ποσό και "Χωρίς φιλοδώρημα"
- Το σύνολο του τιμολογίου παραμένει το ίδιο
- Φιλοδωρήματα που καταγράφονται ως δικό τους εισόδημα με Λογιστική

- Πού θα το βρείτε
- Ρυθμίσεις
- Online πληρωμές
- Μέθοδοι πληρωμής
- Τιμολόγια
- Υποδείξεις στο ταμείο
- Προγράμματα
- Κάθε πρόγραμμα
- Μάθετε περισσότερα
- Online πληρωμέςΤιμολόγια
Ροές εργασίας που ξεκινούν όταν ένα έργο ολοκληρώνεται, και ένα βήμα Δημιουργία έργου
Οι ροές εργασίας έχουν ένα νέο ενεργοποιητή Έργα, Έργο ολοκληρώθηκε. Εκτελείται κάθε φορά που η κατάσταση ενός έργου αλλάζει σε Ολοκληρώθηκε, ή μόνο μία φορά ανά έργο αν το ορίσετε, και μπορεί να χρησιμοποιήσει το όνομα, τον αριθμό και την κατάσταση του έργου, συν τον πελάτη όταν το έργο συνδέεται με κάποιον. Χρησιμοποιήστε το για να ευχαριστήσετε τον πελάτη, να του στείλετε τον σύνδεσμο κριτικής σας ή να ενημερώσετε την ομάδα σας.
Ένα νέο βήμα "Δημιουργία έργου" λειτουργεί με οποιοδήποτε ερέθισμα. Δώστε στο έργο ένα όνομα, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει μεταβλητές όπως το όνομα του πελάτη, επιλέξτε την κατάσταση στην οποία ξεκινά και επιλέξτε αν θα συνδέσετε τον πελάτη. Μπορείτε επίσης να σταματήσετε τη ροή εργασίας εάν το έργο δεν μπορεί να δημιουργηθεί. Για παράδειγμα, μια ροή εργασίας "Πρόταση αποδεκτή" ή "Δυνητικός πελάτης μετατράπηκε σε πελάτη" μπορεί να δημιουργήσει το έργο του πελάτη για εσάς. Το βήμα απαιτεί άδεια για τη δημιουργία έργων. Και τα δύο είναι πλέον διαθέσιμα στην web εφαρμογή και θα έρθουν στις εφαρμογές iPhone και Android με την επόμενη ενημέρωσή τους.
- Ερέθισμα "Έργο ολοκληρώθηκε" με τις λεπτομέρειες του έργου και του πελάτη
- Δημιουργία βήματος έργου με οποιοδήποτε ερέθισμα
- Όνομα έργου με μεταβλητές και κατάσταση έναρξης

- Πού θα το βρείτε
- Ροές Εργασίας
- άνοιγμα ροής εργασίας
- ενεργοποιητής
- Έργα
- Έργο ολοκληρώθηκε
- Προγράμματα
- Κάθε πρόγραμμα
- Μάθετε περισσότερα
- Αυτοματισμοί ροής εργασιώνΟδηγός ροών εργασιών
Δείτε πού ταιριάζει το Workspace369 στη ροή εργασίας σας με τους πελάτες.
Ξεκινήστε με τις ενότητες που χρειάζεστε σήμερα, στη συνέχεια ενεργοποιήστε το AI, τους αυτοματισμούς, τη λογιστική, τα αποθέματα, τα αιτήματα και τις αναφορές καθώς η λειτουργία αναπτύσσεται.
Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Απαιτείται κάρτα. Μετά τη δοκιμή: από 29 $/μήνα. Ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα μέχρι να ακυρώσετε. Ακυρώστε οποιαδήποτε στιγμή στις Ρυθμίσεις → Χρεώσεις.
