Χρεώσεις & πληρωμές

Επιστροφή πληρωμής κάρτας απευθείας από το τιμολόγιο

Οι κάτοχοι και οι διαχειριστές μπορούν πλέον να επιστρέφουν ολόκληρη ή μέρος μιας πληρωμής κάρτας Stripe από το τιμολόγιο που πλήρωσε, να επιλέγουν αν το τιμολόγιο παραμένει πληρωμένο και να παρακολουθούν την επιστροφή χρημάτων στην κάρτα.

Εικονογράφηση κομμένου χαρτιού μιας τραπεζικής κάρτας με ένα κεχριμπαρένιο βέλος που επιστρέφει και μια σκισμένη απόδειξη, δίπλα σε μια απόδοση πληρωμής τιμολογίου με την ένδειξη «Αναμονή επιστροφής χρημάτων» και επιβεβαίωση επιστροφής χρημάτων.

Επιστροφή πληρωμής κάρτας από το τιμολόγιο

Ανοίξτε ένα τιμολόγιο, μεταβείτε στην καρτέλα Πληρωμή του και ανοίξτε το μενού ⋯ σε μια πληρωμή κάρτας που έγινε μέσω Stripe. Επιλέξτε Επιστροφή χρημάτων…, και στο φύλλο Επιστροφή πληρωμής ελέγξτε τη σύνοψη της πληρωμής και πόσο μπορεί να επιστραφεί, στη συνέχεια επιλέξτε Ολόκληρο ή Μέρος του. Τα χρήματα επιστρέφονται στην κάρτα που χρησιμοποίησε ο πελάτης.

Κάτω από Στο τιμολόγιο, επιλέξτε τι συμβαίνει με αυτό: Πιστωτικό σημείωμα · το τιμολόγιο παραμένει πληρωμένο το διατηρεί πληρωμένο και καταγράφει την επιστροφή σε ένα πιστωτικό σημείωμα, ή Ο πελάτης οφείλει ξανά το ποσό το καθιστά ξανά απαιτητό, ώστε να μπορούν να αποσταλούν υπενθυμίσεις πληρωμής. Επιλέξτε έναν λόγο (Ζητήθηκε από τον πελάτη, Διπλή πληρωμή, Απάτη πληρωμής ή Άλλος λόγος) και επιβεβαιώστε με Επιστροφή χρημάτων και το ποσό. Η επιλογή σας τίθεται σε ισχύ μόλις η Stripe επιβεβαιώσει την επιστροφή χρημάτων. Ένα τιμολόγιο που πληρώθηκε μέσω συνδέσμου πληρωμής παραμένει πληρωμένο με πιστωτικό σημείωμα, εκτός αν επιλέξετε Ο πελάτης οφείλει ξανά το ποσό. Τα τέλη επεξεργασίας δεν επιστρέφονται.

Η πληρωμή εμφανίζει στη συνέχεια Εκκρεμεί επιστροφή, Επιστράφηκε με το ποσό, ή Απέτυχε η επιστροφή, στην περίπτωση αυτή δεν επιστράφηκε τίποτα. Για μια πληρωμή που καταγράψατε χειροκίνητα, το ίδιο μενού ανοίγει Καταγραφή επιστροφής, η οποία καταγράφει ότι επιστρέψατε χρήματα στον πελάτη εκτός του Workspace369 χωρίς να μετακινήσετε χρήματα. Μόνο οι κάτοχοι και οι διαχειριστές μπορούν να επιστρέψουν χρήματα, σε κάθε πρόγραμμα. Είναι πλέον διαθέσιμο στην εφαρμογή web και θα έρθει στην εφαρμογή iPhone με την επόμενη ενημέρωσή της.

  • Πλήρεις ή μερικές επιστροφές από την καρτέλα Πληρωμή του τιμολογίου
  • Διατηρήστε το τιμολόγιο πληρωμένο με πιστωτικό σημείωμα, ή κάντε το ξανά απαιτητό
  • Εκκρεμεί επιστροφή, Επιστράφηκε και Απέτυχε η επιστροφή στη γραμμή πληρωμής
Επιστροφή μέρους πληρωμής με κάρτα από την καρτέλα Πληρωμή του τιμολογίου και διατήρηση του τιμολογίου ως πληρωμένο με πιστωτικό σημείωμα. Παράδειγμα δεδομένων.
Πού θα το βρείτε
  1. Τιμολόγια
  2. ένα τιμολόγιο
  3. Πληρωμή
  4. μενού ⋯ μιας πληρωμής
  5. Επιστροφή χρημάτων…
Προγράμματα
Κάθε πρόγραμμα

Γρήγορες απαντήσεις

Μπορώ να επιστρέψω μια πληρωμή κάρτας από ένα τιμολόγιο στο Workspace369;
Ναι. Ανοίξτε την καρτέλα Πληρωμή του τιμολογίου, ανοίξτε το μενού ⋯ σε μια πληρωμή κάρτας που έγινε μέσω Stripe και επιλέξτε Επιστροφή χρημάτων…. Τα χρήματα επιστρέφονται στην κάρτα που χρησιμοποίησε ο πελάτης.
Μπορώ να επιστρέψω μόνο μέρος μιας πληρωμής;
Ναι. Επιλέξτε Μέρος του και εισαγάγετε το ποσό, ή Ολόκληρο για να επιστρέψετε ολόκληρη την πληρωμή.
Το τιμολόγιο παραμένει πληρωμένο μετά από μια επιστροφή χρημάτων;
Εσείς επιλέγετε. Πιστωτικό σημείωμα · το τιμολόγιο παραμένει πληρωμένο το διατηρεί πληρωμένο και καταγράφει την επιστροφή σε ένα πιστωτικό σημείωμα. Ο πελάτης οφείλει ξανά το ποσό το καθιστά ξανά απαιτητό, ώστε να μπορούν να αποσταλούν υπενθυμίσεις πληρωμής. Ένα τιμολόγιο με σύνδεσμο πληρωμής παραμένει πληρωμένο με πιστωτικό σημείωμα, εκτός αν επιλέξετε Ο πελάτης οφείλει ξανά το ποσό.
Ποιος μπορεί να επιστρέψει μια πληρωμή, και σε ποια προγράμματα;
Κάτοχοι και διαχειριστές, σε κάθε πρόγραμμα.
Επιστρέφονται τα τέλη επεξεργασίας όταν κάνω επιστροφή χρημάτων;
Όχι. Τα τέλη επεξεργασίας δεν επιστρέφονται.

Όλες οι σημειώσεις έκδοσηςΕγγραφή στο feed

Επιστροφή πληρωμής κάρτας απευθείας από το τιμολόγιο, στον δικό σας χώρο εργασίας

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας, στη συνέχεια βρείτε το κάτω από Τιμολόγια.

Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Απαιτείται κάρτα. Μετά τη δοκιμή: από 29 $/μήνα. Ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα μέχρι να ακυρώσετε. Ακυρώστε οποιαδήποτε στιγμή στις Ρυθμίσεις → Χρεώσεις.