Spațiu de lucru și echipăFacturare și plăți

Funcționalitățile blocate arată acum ce fac, iar munca nesalvată este mai ușor de recuperat

Funcțiile blocate arată acum o previzualizare și planul care le include, limitele planului arată utilizarea dvs. reală și următorul plan, iar lucrul nesalvat este mai ușor de recuperat.

Ilustrație decupată din hârtie a unui lacăt deschis, o ușă de hârtie care se deschide spre o formă luminoasă și un nor cu un marcaj, lângă fereastra de deblocare pentru rate pe planul Specialist.

Fiecare funcționalitate blocată se explică înainte de a face upgrade

Atingeți un lacăt de plan oriunde în Workspace369 și se deschide o fereastră de deblocare pentru acea funcționalitate. O scurtă previzualizare animată arată funcționalitatea reală în acțiune, câteva puncte spun ce face, iar planul care o include este afișat cu prețul său, facturat anual sau lunar. Upgrade deschide planurile dvs. cu acel plan sugerat, iar Comparați planurile le afișează pe toate.

Acoperă funcționalitățile blocate din aplicație, cum ar fi regulile de inbox, automatizarea SMS, ratele, inventarul, funnels și managementul echipei. Funcționalitățile Enterprise arată planul fără preț. Pe fila Plăți a unei facturi, lacătul arată acum ce deblochează: ratele, pe Specialist.

  • O scurtă previzualizare a funcționalității reale
  • Planul care o include, cu prețul său
  • Upgrade deschide planurile dvs. cu acel plan sugerat
Fereastra de deblocare pentru rate: o previzualizare a unei facturi împărțite în trei plăți, insigna Specialist, Permiteți clienților să plătească în rate cu trei puncte, Inclus în Specialist la 119,25 USD pe lună facturat anual sau 149 USD lunar, și Upgrade la Specialist.
Unde să o găsiți
  1. Orice funcționalitate blocată de un plan
  2. atingeți lacătul sau Vedeți cum funcționează
Planuri
Fiecare plan
Aflați mai multe

Rapoartele și acțiunile blocate indică acum ce plan le conține

Locurile care ascundeau anterior o opțiune blocată sau nu făceau nimic, acum o afișează cu planul său. Rapoartele financiare listează rapoartele suplimentare sub Mai multe rapoarte pe Commander, fiecare cu o blocare.

Creează cheltuieli în meniul de partajare, iar rândul Sarcina Timp afișează planul lor, iar cipul PRO plus membrii echipei și Rezervare în Setări deschid același dialog de Deblocare ca și alte funcții blocate.

  • Mai multe rapoarte pe Commander, listate cu lacăte
  • Acțiunile blocate arată planul care le include
  • Fiecare blocare deschide dialogul de deblocare
Rapoarte financiare pe Specialist: AR Aging, Profitabilitatea Clienților și Profitabilitatea Lucrărilor deschise, apoi Mai multe rapoarte pe Commander cu o insignă Commander și zece rapoarte blocate, inclusiv Profit și Pierdere, Bilanț, Flux de Numerar și Sumar Fiscal.
Unde să o găsiți
  1. Contabilitate
  2. Rapoarte financiare, meniul de partajare, rândul de Timp al unei sarcini și Setări
  3. Membri ai echipei sau Rezervări
Planuri
Fiecare plan
Aflați mai multe

Atingerea limitei unui plan arată utilizarea și următorul pas

Când ajungeți la o limită pe planul dvs., o fereastră de dialog vă explică acum acest lucru, în loc de un mesaj scurt de eroare sau un buton care nu face nimic. Acoperă locurile echipei, numerele de telefon, stocarea completă a fișierelor, un fișier prea mare pentru spațiul rămas, importuri AI peste limita planului dvs. și epuizarea utilizării.

Dialogul arată utilizarea ta reală, cum ar fi 1 din 1 loc utilizat sau 5 GB din 5 GB utilizați, apoi următorul plan care ridică limita cu ceea ce include și prețul său. Unde poți adăuga un singur loc sau solicita mai multe numere de telefon, acea opțiune vine prima. Upgrade deschide planurile tale cu acel plan sugerat.

  • Utilizarea dvs. reală, afișată ca un contor
  • Următorul plan care ridică limita
  • Adăugați un loc sau solicitați numere unde puteți
Dialogul Limită atinsă pentru locurile de echipă: un card Echipă și locuri care arată 1 din 1 loc utilizat, antetul Fiecare loc din planul dvs. este ocupat și un card Voyager cu 2 locuri incluse, prețul său anual și lunar și Upgrade la Voyager.
Unde să o găsiți
  1. Apare când atingeți o limită, de exemplu, invitând un membru al echipei, adăugând un număr de telefon sau încărcând un fișier
Planuri
Fiecare plan
Aflați mai multe

Munca nesalvată rămâne discretă până când are nevoie de dvs.

Când un editor vă păstrează modificările pe acest dispozitiv, o linie mică sub titlu spune Modificări nesalvate, Salvat pe acest dispozitiv. Un mesaj complet apare doar când există ceva de făcut: modificări găsite de mai devreme pe care le puteți restaura sau omite, o versiune mai nouă salvată undeva altundeva sau o copie de rezervă eșuată. În ultimele două cazuri, un buton Copiere backup vă permite să vă păstrați munca înainte de a pleca.

Acest lucru funcționează în facturi, ordine de modificare, baza de cunoștințe și șabloane de e-mail. Propunerile și notele vă avertizează, de asemenea, și vă permit să copiați o copie de rezervă atunci când munca dvs. necesită atenție.

Stările muncii nesalvate: o linie discretă care spune Modificări nesalvate, Salvat pe acest dispozitiv; un mesaj care oferă Restaurare modificări sau Păstrare versiune salvată; o notificare că s-a modificat undeva altundeva cu Copiere backup; și un avertisment că modificările nu au putut fi salvate cu Copiere backup.
Unde să o găsiți
  1. Facturi, Ordine de modificare, Bază de cunoștințe și Șabloane de e-mail
  2. editorul, sub titlu
Planuri
Fiecare plan
Aflați mai multe

Toate notele de lansareAbonează-te la feed

Vedeți unde se potrivește Workspace369 în fluxul dumneavoastră de lucru cu clienții.

Începe cu modulele de care ai nevoie astăzi, apoi activează AI, automatizări, contabilitate, inventar, solicitări și raportare pe măsură ce operațiunea crește.

Perioadă de probă gratuită de 14 zile. Card necesar. După perioada de probă: de la 29 USD/lună. Se reînnoiește automat în fiecare lună până când anulați. Anulați oricând în Setări → Facturare.