Εκπαιδευτικό βίντεο 24 από 24
Πώς να μοιραστείτε μια πύλη πελάτη στο Workspace369
Πώς λειτουργεί η πύλη πελάτη στο Workspace369: μια ιδιωτική σελίδα όπου κάθε πελάτης βλέπει ό,τι μοιράζεστε μαζί του. Ανοίξτε το προφίλ ενός πελάτη και κάντε κλικ στο «Πύλη πελάτη». Ο σύνδεσμος είναι ιδιωτικός: μόνο οι διευθύνσεις email αυτού του πελάτη και τα άτομα που προσθέτετε μπορούν να συνδεθούν. Αντιγράψτε τον σύνδεσμο και στείλτε τον στον πελάτη σας. Όταν τον ανοίξει, συνδέεται με έναν κωδικό που λαμβάνει στο email του. Στη συνέχεια βλέπει τα πάντα σε ένα σημείο: ό,τι χρειάζεται την προσοχή του, όπως μια προσφορά προς έλεγχο, τα επερχόμενα ραντεβού του, τα οποία μπορεί να προσθέσει στο δικό του ημερολόγιο, τα τιμολόγιά του, με το τι είναι ανεξόφλητο και τι ληξιπρόθεσμο, και τις προσφορές και τις συμβάσεις του.
Τι θα μάθετε
- Πού θα βρείτε το κουμπί «Πύλη πελάτη»: ανοίξτε το προφίλ ενός πελάτη και κάντε κλικ σε αυτό
- Ποιος μπορεί να συνδεθεί: ο σύνδεσμος είναι ιδιωτικός, οπότε μόνο οι διευθύνσεις email αυτού του πελάτη και τα άτομα που προσθέτετε μπορούν να συνδεθούν
- Πώς να αντιγράψετε τον σύνδεσμο και να τον στείλετε στον πελάτη σας
- Πώς συνδέεται ο πελάτης σας, με έναν κωδικό που λαμβάνει στο email του
- Τι βλέπει πρώτα ο πελάτης σας: ό,τι χρειάζεται την προσοχή του, όπως μια προσφορά προς έλεγχο, και τα επερχόμενα ραντεβού του, τα οποία μπορεί να προσθέσει στο δικό του ημερολόγιο
- Πώς η πύλη δείχνει τα τιμολόγια του πελάτη, με το τι είναι ανεξόφλητο και τι ληξιπρόθεσμο, καθώς και τις προσφορές και τις συμβάσεις του
Συχνές Ερωτήσεις
Συχνές ερωτήσεις
Τι είναι η πύλη πελάτη στο Workspace369;
Είναι μια ιδιωτική σελίδα όπου κάθε πελάτης βλέπει ό,τι μοιράζεστε μαζί του: ό,τι χρειάζεται την προσοχή του, τα επερχόμενα ραντεβού του, τα τιμολόγιά του και τις προσφορές και τις συμβάσεις του.
Πώς μοιράζομαι μια πύλη πελάτη;
Ανοίξτε το προφίλ του πελάτη και κάντε κλικ στο «Πύλη πελάτη». Αντιγράψτε τον σύνδεσμο και στείλτε τον στον πελάτη σας.
Ποιος μπορεί να συνδεθεί στην πύλη ενός πελάτη;
Ο σύνδεσμος είναι ιδιωτικός. Μόνο οι διευθύνσεις email αυτού του πελάτη και τα άτομα που προσθέτετε μπορούν να συνδεθούν, με έναν κωδικό που λαμβάνουν στο email τους.
Πώς συνδέονται οι πελάτες στην πύλη;
Όταν ανοίξουν τον σύνδεσμο, πληκτρολογούν το email τους και κάνουν κλικ στο «Αποστολή κωδικού επαλήθευσης». Έπειτα συνδέονται με τον κωδικό που λαμβάνουν στο email τους.
Τι βλέπουν οι πελάτες στην πύλη;
Όλα σε ένα σημείο. Οι Εκκρεμότητες δείχνουν τι χρειάζεται την προσοχή τους, όπως μια προσφορά προς έλεγχο. Στα Συμβάντα εμφανίζονται τα επερχόμενα ραντεβού τους, τα οποία μπορούν να προσθέσουν στο δικό τους ημερολόγιο. Τα Τιμολόγια δείχνουν τι είναι ανεξόφλητο και τι είναι ληξιπρόθεσμο. Ακολουθούν οι προσφορές και οι συμβάσεις τους.
Πλήρης απομαγνητοφώνηση
Καλώς ήρθατε ξανά. Σε αυτό το βίντεο, θα δούμε την πύλη πελάτη σας: μια ιδιωτική σελίδα όπου κάθε πελάτης βλέπει ό,τι μοιράζεστε μαζί του.
Ανοίξτε το προφίλ ενός πελάτη και κάντε κλικ στο «Πύλη πελάτη». Ο σύνδεσμος είναι ιδιωτικός. Μόνο οι διευθύνσεις email αυτού του πελάτη και τα άτομα που προσθέτετε μπορούν να συνδεθούν. Αντιγράψτε τον σύνδεσμο και στείλτε τον στον πελάτη σας.
Όταν τον ανοίξει, συνδέεται με έναν κωδικό που λαμβάνει στο email του.
Στη συνέχεια βλέπει τα πάντα σε ένα σημείο, ξεκινώντας από ό,τι χρειάζεται την προσοχή του, όπως μια προσφορά προς έλεγχο. Τα επερχόμενα ραντεβού του, τα οποία μπορεί να προσθέσει στο δικό του ημερολόγιο. Τα τιμολόγιά του, με το τι είναι ανεξόφλητο και τι ληξιπρόθεσμο. Και οι προσφορές και οι συμβάσεις του, όλα σε μία ιδιωτική σελίδα. Και αυτή είναι η πύλη πελάτη σας. Στο επόμενο βίντεο, θα διαχειριστούμε την επιχείρησή σας από το iPhone σας.
Περισσότερα μαθήματα
Πρόσφατες ενημερώσεις
Όλες οι σημειώσεις έκδοσηςΈτοιμοι όποτε είστε
Δείτε πού ταιριάζει το Workspace369 στη ροή εργασίας σας με τους πελάτες.
Ξεκινήστε με τις ενότητες που χρειάζεστε σήμερα, στη συνέχεια ενεργοποιήστε το AI, τους αυτοματισμούς, τη λογιστική, τα αποθέματα, τα αιτήματα και τις αναφορές καθώς η λειτουργία αναπτύσσεται.
Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Απαιτείται κάρτα. Μετά τη δοκιμή: από 29 $/μήνα. Ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα μέχρι να ακυρώσετε. Ακυρώστε οποιαδήποτε στιγμή στις Ρυθμίσεις → Χρεώσεις.
